Tietoa minusta

Sitten hieman itsestäni! Olen keväällä 2021 koulutetuksi hierojaksi Porvoon hierojakoulusta valmistunut. Oman yritykseni päätin perustaa heti koulun jälkeen opettajani kannustuksesta ja omasta korkeasta motivaatiostani työtäni kohtaan johtuen.

Opiskeluaikanani olin erittäin motivoitunut oppimaan kaiken mistä asiakastyössäni voisi olla hyötyä. Kiinnostuin erityisesti mobilisoivista hierontatekniikoista, fascia käsittelystä ja triggerpisteiden hyödyntämisestä hoidoissani.

Töiden ohella olen myös käynyt lisäkouluttautumassa fasciaraudoilla käsittelyssä ja purentalihasten hieronnassa.

Aikaisempaa taustaa itselläni on lvi-alan ja rakennusalan töistä noin 8 vuoden ajalta. Työn fyysinen kuormittavuus tuli alalla ollessa tutuksi ja aikaisemmin tulikin itse käytettyä paljon hierojan palveluita, viimeisenä työntönä hierojan koulutusta kohtaan oli töissä aiheutuneet välilevyn pullistumat, joiden kuntoutus ja hoito lisäsivät entisestään mielenkiintoani ihmisen anatomiaan ja fysiikkaan.

Urheiluharrastuksiini ovat kuuluneet jääkiekko, vapaaottelu, aikido, saliharrastus ja lenkkeily ja tätä kautta myös monet urheiluvammat ja vaivat ovat tulleet tutuiksi.

Työssäni pyrinkin hyödyntämään myös omia kokemuksiani, tähän mennessä oppimani lisäksi.

Asun itse Nikinmäessä ja oli hienoa, että toimitila löytyi niinkin läheltä kuin Korsosta ja pääsen tarjoamaan palveluita lähiseudun asukkaille.